Lions Norge

Angrebetingelser

Lions 100 år

Under menyen for Lionsklubber finner du brosjyre- og displaymateriell for markering av Lions 100 års jubileum.

Velkommen til Lions Norge nettbutikk

Når du handler hos oss, støtter du Norges beste humanitære serviceorganisasjon!

Vi kan tilby:

Et godt utvalg produkter med god kvalitet.
Mulighet for klubbene å få spesiallaget produkter for sin klubb (be om pris).

Enkeltmedlemmer kan kun betale med kort. Bestillinger til klubber, soner og distrikter kan velge å få tilsendt faktura.

Salgsbetingelser for nettbutikken finner du i menyen øverst på siden.

Frakt og ekspedisjon koster kr 95,- per ordre for medlemmer.
Klubber, soner og distriker faktureres den reelle frakten per forsendelsen.

Vennligst merk at vi leverer kun i Norge, eventuell sending til utlandet må avtales og forhåndsbetales.

Leveringstid 2 uker om ikke annet er oppgitt i vareteksten på produktet.

Overskuddet av salget går til Lions Norges arbeid.
Ønsker du å støtte vårt arbeid ytterligere, kan du klikke på bli medlem eller bli bidragsyter.

Lions Norge har inngått avtale med Aksess & Daylight AS om levering av profilerte kvalitetsprodukter. Produktene er merket med Lions Norge sin logo. Aksess & Daylight AS er medlem av Initiativ for etisk handel (IEH) og er ISO- sertifisert for miljø- og kvalitetsstyring.

Lionsprodukter

Undermenyen for Lionsprodukter finner du et stort utvalg av tekstiler, sekker og bager med Lions logo. Det populære kunstskinn merke med magnet og brodert Lions emblem til å sette ned i brystlommen på skjorte eller dressjakke, ligger under øvrige produkter.

Aksess & Daylight AS post@adprofil.no [+47] - 64 98 05 10
Høykontrast Skriftstørrelse

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.